MBakery, Michael Wilcken
Bageri Café
Jag lägger vi stor vikt vid att baka bröd som får lov att ta tid, utan några konstiga tillsatser!
Bröden bakas för hand, med eller utan surdeg, på stenhäll.
Min filosofi beträffande brödbakeri är kärlek till råvaran. Bröd kan inte ”stressas fram” utan måste utvecklas i lugn och ro så alla smaker kommer fram.
De flesta av mina bröd är långjästa och framtagna med en ”vild-jäst” som grund. Uppdatera beskrivning
Kommentarer (6)
Inlägg (5)
Hitta ett hotell nära MBakery, Michael Wilcken
Kommentera MBakery, Michael Wilcken...
Laddar kommentars-fält...
2016-09-28
Hej, kan man beställa till på lördag? Hur funkar det? Tack????
Hej, kan man beställa till på lördag? Hur funkar det? Tack????
2015-12-27
Bakar du någon mer dag de närmsta dagarna?
Bakar du någon mer dag de närmsta dagarna?
2015-01-19
Sååå fantastiskt goda bullar ????????
Sååå fantastiskt goda bullar ????????
2015-01-17
Kardemummabullarna är absolut världsklass ????
Kardemummabullarna är absolut världsklass ????
2015-01-07
Va grymt.. Ser ju jättefint ( och gott) ut.
Va grymt.. Ser ju jättefint ( och gott) ut.
2015-01-06
Tant Monica gillade brödet jättemycket!
Tant Monica gillade brödet jättemycket!
Inlägg från MBakery, Michael Wilcken
2017-07-14
Hej i semestertider! ...jag har öppet mitt lilla bageri hela sommaren (lördagar), blir det någon förändring så står här på min hemsida (MBakery) mvh Michael MBakery Källebergsvägen 17
Hej i semestertider! ...jag har öppet mitt lilla bageri hela sommaren (lördagar), blir det någon förändring så står här på min hemsida (MBakery) mvh Michael MBakery Källebergsvägen 17
2017-06-20
Hej ...fick lite frågor beträffande "öppet" i midsommar. På torsdag (22:e) kör jag min företagsrunda och är tillbaka vid 10-tiden, har du inte beställt något och har vägarna förbi så är du varmt välkommen (...brukar alltid bli lite över). Midsommardagen
Hej ...fick lite frågor beträffande "öppet" i midsommar. På torsdag (22:e) kör jag min företagsrunda och är tillbaka vid 10-tiden, har du inte beställt något och har vägarna förbi så är du varmt välkommen (...brukar alltid bli lite över). Midsommardagen
2017-06-20
Hej ...fick lite frågor beträffande "öppet" i midsommar. På torsdag (22:e) kör jag min företagsrunda och är tillbaka vid 10-tiden, har du inte beställt något och har vägarna förbi så är du varmt välkommen (...brukar alltid bli lite över). Midsommardagen
Hej ...fick lite frågor beträffande "öppet" i midsommar. På torsdag (22:e) kör jag min företagsrunda och är tillbaka vid 10-tiden, har du inte beställt något och har vägarna förbi så är du varmt välkommen (...brukar alltid bli lite över). Midsommardagen
2017-06-15
Hej ...öppet på lördag (17 juni) som vanligt, ...du är varmt välkommen! mvh Michael MBakery, Källebergsvägen 17
Hej ...öppet på lördag (17 juni) som vanligt, ...du är varmt välkommen! mvh Michael MBakery, Källebergsvägen 17
2017-02-08
Hej! ...jag har fått lite frågor om "öppet" på lördagarna som omringar februarilovet dvs lör 11 feb och lör 18:e. Jag bakar båda dagarna så du är hjärtinnerligt välkommen! ...jag är vid ugnarna från 3-tiden på morgonen, vid 8-tiden brukar "allt" vara kla
Hej! ...jag har fått lite frågor om "öppet" på lördagarna som omringar februarilovet dvs lör 11 feb och lör 18:e. Jag bakar båda dagarna så du är hjärtinnerligt välkommen! ...jag är vid ugnarna från 3-tiden på morgonen, vid 8-tiden brukar "allt" vara kla
Popularitet för MBakery, Michael Wilcken
Sociala-Medier-popularitet:
Utgångspunkten för detta värde är antalet besökare, checkins, och likes på Facebook under de senaste månaderna.
Mest aktivitet i december:
MBakery, Michael Wilcken har totalt 10 besökare (checkins) och 469 likes.